Een smaakvolle revolutie in plantaardige mayo.

plantaardig mayo gerecht eten op de bank

In de wereld van plantaardige voeding zijn er enkele merken die zich onderscheiden door hun innovatie, toewijding aan duurzaamheid en natuurlijk, smaak. Een van deze voorlopers is Mayoneur, een bedrijf dat 100% plantaardige mayonaises met unieke smaken produceert en distribueert. Wat Mayoneur zo bijzonder maakt, is naast hun focus op smaak, ook hun streven naar duurzaamheid en creativiteit hoog staat.

Een Smaakvolle Begin

Mayoneur werd opgericht met een duidelijke visie: plantaardige mayo's creëren die niet alleen heerlijk zijn, maar ook toegankelijk voor mensen met diverse voedingsbehoeften. Hun mayo's zijn vrij van lactose, gluten en ei, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met voedselallergieën en -intoleranties. Bovendien zijn de producten van Mayoneur HALAL gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan de islamitische voedingsvoorschriften, en dus geschikt zijn voor een breder publiek.

Een Duurzame Aanpak

Duurzaamheid staat centraal in de bedrijfsvoering van Mayoneur. Ze gaan verder dan alleen het creëren van plantaardige producten; ze hebben zich ook ingezet om de impact op de planeet te minimaliseren. Een opmerkelijke stap in deze richting is het gebruik van citrusvezels, afkomstig van afval sinaasappelschillen. Dit niet alleen als een slimme manier om afval te verminderen, maar ook om twee e-nummers uit hun producten te verwijderen, waardoor ze nog natuurlijker worden.

Een Groeiende Aanwezigheid

Mayoneur heeft een indrukwekkende groei doorgemaakt sinds de oprichting. Hun producten zijn te vinden in supermarkten in Nederland, waaronder Albert Heijn, Jumbo, Spar, Plus Retail, Coop en Picnic, waar ze worden aangeboden in handige 250 ml flessen voor consumenten. Voor de horeca biedt Mayoneur ook grotere verpakkingsopties, zoals 800 ml flessen en zelfs sachets van 30ml, 2,5 kg en 10 kg emmers.

Toekomstige Innovatie

Wat Mayoneur in 2024 echt spannend maakt, is hun belofte van een unieke smaakvariant die de markt positief zou beïnvloeden. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve benadering van mayonaise, dus deze nieuwe smaak belooft een spannende toevoeging te zijn aan hun reeds gevarieerde assortiment.

Teamgroei en Succes

De groei van Mayoneur is niet beperkt gebleven tot hun productassortiment. Het team is het afgelopen jaar uitgebreid naar 6 personeelsleden, wat getuigt van hun vastberadenheid om hun missie voort te zetten. Bovendien zijn hun inspanningen beloond met een indrukwekkende omzetstijging van 83% in 2023. Dit succes is te danken aan zowel nieuwe klanten als terugkerende tevreden klanten die, net als Mayoneur, smaak hoog in het vaandel hebben staan en zich inzetten voor een duurzame toekomst. Mayoneur is niet zomaar een mayonaisebedrijf; het is een symbool van smaakvolle innovatie en duurzaamheid. Met een groeiend assortiment, een toewijding aan duurzaamheid en een missie om heerlijke plantaardige mayo's voor iedereen toegankelijk te maken, blijft Mayoneur de normen verhogen in de wereld van plantaardige voeding. Hun aanstaande smaakrevolutie in 2024 belooft hun status als smaakpioniers alleen maar te versterken.

- Impact verder dan alleen het bord, aldus team Mayoneur

Verkrijgbaar bij