Samen planten
we de toekomst

Het juiste doen. Niet omdat de markt dat van ons verwacht, maar omdat we op onze manier echt een verschil kunnen maken. Wij willen plantaardig eten zo goed maken dat je er gewoon niet omheen kunt. Daarin zijn we nog niet perfect en eigenlijk nooit klaar. Maar door transparant te zijn en kennis te delen hopen iedereen mee te krijgen.

Wist je dat...

Het uiterlijk van de burger Mayo van Mayoneur.
Één van de oprichters heeft een wortelmayo tattoo laten zetten.
Onze smaken zitten in 100% gerecyclede flessen.
Wij gebruiken de minste e-nummers van al onze mede mayo-meesters.
Onze mayo is er echt voor iedereen: halal , GMO-vrij, ei-vrij , lactose- en glutenvrij.
Als verdikkingsmiddel gebruiken we sinaasappelschillen van de jus d’orange-pers in de Jumbo.
De oprichters komen van het platteland en houden van natuur.
Als jongste mayo merk maken we de meeste impact (650.000 eierdooiers bespaard en 350 bomen geplant)
Wij zijn 100% plantaardig, maar wij willen juist non-vegans ook meekrijgen.

investeren in de natuur

Voor elke fles die we verkopen doneren we een percentage aan Trees for All. Door jou hebben we daarmee al meer dan 350 bomen geplant. Een geweldige, tastbare manier om iets terug te geven aan de natuur.

Circulair met sinaasappelschillen

Sinaasappelschillen die normaal als ‘afval’ weggegooid worden, hergebruiken wij als bindmiddel in al onze mayo’s. Afval wordt een grondstof en daarmee kunnen we 2 e-nummers uit de receptuur halen. Een mooie samenwerking met Jumbo Nederland.

duurzame verpakkingen

Onze knijpflessen zijn van 100% gerecycled plastic gemaakt. Na klantonderzoek en eigen tests zijn we op deze vorm geland. Hij ligt fijn in de hand, is goed te doseren en knijpt extra lekker.

weet wat je eet

Wij zijn een van de gezondste keuzes in het mayo-schap: laag in vetten, suikers en zout. Het blijft natuurlijk wel een luxe topping, dus een heel flesje per dag is wat teveel van het goede.

Onze ingrediënten

We halen onze ingrediënten het liefst van dichtbij. De basis van al onze mayo is koolzaadolie uit Nederland. Alle specerijen komen uit de EU en onze mango’s halen we niet uit Azië, maar Zuid-Europa.