Mayo, een publieksfavoriet en echte klassieker.

Aan een klassieker sleutel je normaal gesproken niet. Maar omdat wij in een plantaardige toekomst geloven, durven wij het anders te doen. De nostalgische saus krijgt van ons een moderne twist.

MAYONEUR opent een wereld aan nieuwe mogelijkheden. De variatie aan smaken gaan verder dan de puntzak friet. Zo rijk kan plantaardig dus zijn. Als je daar eenmaal van geproefd hebt, wil je niets anders meer.

Maar onze impact gaat verder dan je bord. Als de plantaardige, gezonde keuze laten we de wereld beter achter. Wij zetten de standaard voor plantaardige mayo. Dus maak ruimte, want de nieuwe generatie mayo neemt plaats.

MAYONEUR, één keer knijpen en je wilt nooit meer terug.

Persoon proef truffle mayo en garlic mayo van Mayoneur.
Een persoon eet een clubsandwich met saté mayo van Mayoneur en salade met avocado mayo van Mayoneur.

We openen een wereld aan smaak

Bij Mayoneur verrassen we mensen met bijzondere mayo. De smaken zijn geïnspireerd op reizen die we hebben gemaakt en de dingen die we daar hebben geproefd. Wereldse mayo dus.

Met onze brede lijn aan smaken tillen we de meest uiteenlopende gerechten naar een hoger niveau. Wij geloven dat een rijke smaak vooral van verse groente, fruit en specerijen komt. Daarom verbeteren we onze plantaardige receptuur continu met echte ingrediënten. In de toekomst gaan we zelfs met chefs samenwerken voor extra spannende varianten. Zo blijven onze smaken - ondanks het lagere vetpercentage - overtuigend goed.

WE PROBEREN HET
VERSCHIL TE MAKEN

Waarom de wereld onze mayo nodig heeft? Omdat wij het verschil kunnen maken voor mens, dier en milieu. Om te beginnen overtuigen we mensen van plantaardige voeding door het lekkerder dan ooit te maken. Dan moet het natuurlijk wel voor iedereen bereikbaar zijn, dus is onze mayo halal, GMO-vrij, lactose- en glutenvrij.

Daarnaast zijn we in het schap met minder olie de gezondere keuze. Met educatie geven we de volgende generaties de tools om bewust met eten om te gaan. En voor elk flesje gaat een percentage naar de aanplanting van bomen via Trees for All. Zo maken we een positieve impact die verder gaat dan je bord.

DE KRACHTIGE ERVARING VAN
GOED ETEN

Onze rijke smaken doen meer dan alleen je smaakpapillen kietelen. Ze nemen je mee naar een andere plek, roepen bestaande herinneringen op of creëren juist nieuwe. De mayo’s van Mayoneur nemen je mee op reis en leren je iets over de herkomst en cultuur van de gebruikte ingrediënten. Het gaat niet alleen om een saus, maar om een beleving.

Bij Mayoneur geloven we in de krachtige ervaring van goed eten. En wie weet openen we ooit zelfs ons eigen (pop-up) snackbar zodat we onze gasten volledig kunnen onderdompelen in de wereld van onze smaken.

Een vrouw geniet van een sandwich met mayo van Mayoneur.
de reclame uitingen van Mayoneur zijn te zien op straat.