Ontdek onze
favoriete recepten

Met onze smaken kun je echt alle kanten op. We geven klassiekers een update en maken graag verrassende combinaties. Dit zijn onze favoriete recepten.

Smokey BBQ
Burger
Truffle
Garlic
Original
Mango
Spicy Saté
Avocado
Wasabi
Sriracha
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Mediterrane Broodjes met Gegrilde Groenten en Sundried Tomato Mayo

Proef de heerlijke gegrilde groentebroodjes! Grill gemarineerde groenten, rooster ciabatta, en besmeer met zongedroogde tomatenmayo. Voeg verse basilicum en geitenkaas toe voor extra smaak. Serveer direct voor een smaakvolle maaltijd!

Sriracha
Lunch
Makkelijk

Wasabi Mayo Poke Bowl

"Betreed een wereld van smaakexplosies met onze meesterlijk samengestelde Poke Bowl met Wasabi Mayo – een culinaire reis die je smaakpapillen doet ontwaken. Deze sensationele kom barst van verse, levendige ingrediënten, waaronder sappige blokjes rauwe vis, romige avocado, knapperige komkommer en een verleidelijke julienne van wortel.

Wasabi
Diner
Makkelijk

Truffel Mayo Pasta met Champignons en Parmezaanse Kaas

"Trakteer je smaakpapillen op een culinair meesterwerk met ons betoverende gerecht: Truffel Mayo Pasta met Champignons en Parmezaanse Kaas. Deze smaakvolle creatie combineert al het goede van de aarde in een weelderige harmonie van truffelaroma's, sappige champignons en de rijke smaak van Parmezaanse kaas.

Truffle
Diner
Normaal