De perfecte partner voor pokebowl restaurants.

April 23, 2024

In de wereld van culinaire creativiteit en gezonde voeding heeft Mayoneur zich weten te onderscheiden met hun assortiment aan plantaardige mayo's met unieke smaken. Van Wasabi mayo tot Mango mayo en Sriracha mayo, hun producten bieden niet alleen een explosie van smaak, maar zijn ook vrij van lactose, gluten en ei. Bovendien zijn ze 100% halal geproduceerd, waardoor ze voor een breed publiek toegankelijk zijn. Wat begon als een visie om gezondere alternatieven te bieden voor traditionele mayonaise, is uitgegroeid tot een bedrijf dat zich steeds meer richt op het bedienen van horeca ketens, vooral diegenen die grootvolumebestellingen in emmers nodig hebben. Een van de meest opvallende ontwikkelingen in hun reis is de groeiende samenwerking met pokebowl restaurants.

De Perfecte Match voor Pokebowl Liefhebbers

Pokebowls, een gerecht dat zijn oorsprong vindt in Hawaï, zijn de afgelopen jaren wereldwijd razend populair geworden. Deze gezonde en veelzijdige kommen vol verse ingrediënten bieden een smaakexplosie in elke hap. Een van de sleutelingrediënten in veel pokebowl-creaties is de saus die wordt gebruikt om de smaken samen te brengen, en hier komt Mayoneur om de hoek kijken. De unieke mayo-varianten van Mayoneur, zoals de Avocado mayo, Wasabi mayo, Mango mayo en Sriracha mayo, voegen een geheel nieuwe dimensie toe aan pokebowl gerechten. De romige textuur en uitgesproken smaken van deze mayo's harmoniëren perfect met de verse groenten, vis en proteïne die typerend zijn voor pokebowls. Het resultaat is een verfijnde smaakbeleving die de zintuigen prikkelt en pokebowl liefhebbers keer op keer terug laat komen.

Samenwerkingen die Bloeien

Het succes van Mayoneur in de wereld van pokebowl restaurants is opvallend. In België leveren ze momenteel aan een keten van maar liefst 36 zaken, en de samenwerkingen blijven groeien. Het is geen verrassing dat de heerlijke mayo-varianten van Mayoneur een welkome aanvulling zijn op het menu van deze restaurants. Ze bieden niet alleen een gezonder alternatief voor traditionele mayonaise, maar voegen ook een onderscheidende smaak toe die de pokebowl-ervaring naar een hoger niveau tilt. De triomf van Mayoneur in België heeft ook de aandacht getrokken van Italiaanse pokebowl restaurants. Een keten met 28 vestigingen heeft zich onlangs bij de groeiende lijst van samenwerkingspartners gevoegd. Het lijkt erop dat de vereniging van Mayoneur met pokebowl restaurants de weg effent voor een internationale uitbreiding.

Een Smakelijke Toekomst

Terwijl Mayoneur voortbouwt op hun missie om gezondere en smaakvolle alternatieven te bieden, blijven ze de verwachtingen overtreffen in de wereld van pokebowl restaurants. Hun plantaardige mayo's hebben bewezen dat ze niet alleen veelzijdig zijn, maar ook een perfecte aanvulling zijn op de gezonde en smaakvolle wereld van pokebowl gerechten. Met lopende en toekomstige samenwerkingen in België, Italië en mogelijk verder, kunnen we alleen maar uitkijken naar wat de toekomst in petto heeft voor Mayoneur en de steeds groeiende groep pokebowl liefhebbers die van hun mayo's genieten. Als u op zoek bent naar een smakelijke en gezonde toevoeging aan uw pokebowl menu, kijk dan niet verder dan Mayoneur - de perfecte partner voor uw culinaire avontuur.

Mayoneur's exclusieve pakketten

Of je nu een grillmeester in de dop bent of je smaakpapillen wilt meenemen op een wereldreis, er is een pakket dat perfect bij je past.

Ook leuk om te lezen

Is Truffel Vegan?

Blog

Is truffel vegan? Het antwoord hangt af van hoe je veganisme definieert. Voor veel mensen is het voldoende dat het product zelf, in dit geval de truffel, geen dierlijke ingrediënten bevat. Anderen kunnen bezorgd zijn over het gebruik van dieren in het oogstproces.

This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.

Mayoneur ontvangt het V-label keurmerk: Onze reis naar plantaardige excellentie

Nieuws

Bij Mayoneur zijn we altijd gedreven geweest om de beste plantaardige mayonaise aan te bieden die zowel goed smaakt als goed doet.

This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.

Duurzame Innovatie

Blog

Bij Mayoneur geloven we in het belang van duurzame innovatie in de voedingsindustrie. Door traditionele E-Nummers te vervangen door natuurlijke alternatieven zoals citrusvezels, streven we naar gezondere producten met een lagere milieu-impact.

This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.