Onze reis naar plantaardige excellentie

May 3, 2024

Bij Mayoneur zijn we altijd gedreven geweest om de beste plantaardige mayo aan te bieden die zowel goed smaakt als goed doet. Daarom zijn we ontzettend trots om aan te kondigen dat al onze producten nu het V-label keurmerk dragen, een internationaal erkend symbool van veganistische kwaliteit en ethiek.

Wat is het V-label?
Het V-label is een symbolisch keurmerk dat wereldwijd wordt erkend als een garantie voor veganistische producten. Het wordt toegekend aan producten die voldoen aan strenge criteria voor veganistische productie, wat betekent dat ze geen dierlijke ingrediënten bevatten en niet op dieren zijn getest.

Onze reis naar plantaardige excellentie:
Het behalen van het V-label keurmerk was geen eenvoudige prestatie, maar het was een reis die we met toewijding en passie hebben afgelegd. Vanaf het allereerste begin hebben we ons gericht op het creëren van heerlijke, diervriendelijke mayonaise die voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en smaak.

Onze toewijding aan duurzaamheid:
Bij Mayoneur geloven we in het belang van duurzaamheid, niet alleen voor onze planeet, maar ook voor de dieren die erop leven. Door het V-label keurmerk te behalen, tonen we onze toewijding aan een meer duurzame en ethische toekomst. We zijn vastbesloten om onze impact op het milieu te minimaliseren en om bij te dragen aan een wereld waarin alle wezens met respect en mededogen worden behandeld.

Wat betekent dit voor jou?

Als consument betekent het V-label keurmerk op onze producten dat je met een gerust hart kunt genieten van onze mayo, wetende dat het 100% plantaardig en diervriendelijk is. Of je nu een doorgewinterde veganist bent of gewoon op zoek bent naar een heerlijke alternatief voor traditionele mayonaise, bij Mayoneur ben je aan het juiste adres.

Blijf op de hoogte:

We zijn ontzettend trots op het behalen van het V-label keurmerk en we zijn van plan om onze inspanningen voor plantaardige excellentie voort te zetten. Blijf ons volgen voor meer updates en nieuws over ons assortiment. En vergeet niet om uit te kijken naar het V-label op onze productverpakkingen en website!

Bij Mayoneur zijn we vastbesloten om een positieve impact te maken, niet alleen met onze producten, maar ook met onze waarden en onze visie voor een vriendelijkere wereld. Bedankt voor het ondersteunen van onze reis naar plantaardige excellentie!

Mayoneur's exclusieve pakketten

Of je nu een grillmeester in de dop bent of je smaakpapillen wilt meenemen op een wereldreis, er is een pakket dat perfect bij je past.

Ook leuk om te lezen

Is Truffel Vegan?

Blog

Is truffel vegan? Het antwoord hangt af van hoe je veganisme definieert. Voor veel mensen is het voldoende dat het product zelf, in dit geval de truffel, geen dierlijke ingrediënten bevat. Anderen kunnen bezorgd zijn over het gebruik van dieren in het oogstproces.

This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.

Duurzame Innovatie

Blog

Bij Mayoneur geloven we in het belang van duurzame innovatie in de voedingsindustrie. Door traditionele E-Nummers te vervangen door natuurlijke alternatieven zoals citrusvezels, streven we naar gezondere producten met een lagere milieu-impact.

This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.

De geheime held in de Nederlandse horeca

Blog

In de wereld van de Nederlandse horeca draait alles om smaak, ervaring en innovatie. Een ingrediënt dat de aandacht verdient binnen deze branche is gember.

This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.